MAT:

Preberi in preglej postopek na str. 20. Gre za deljenje, ki pa ima isti postopek kot trimestni deljenec, le da traja dlje časa. Reši stran 21. Slikaj rešeno stran in upam, da ne boš imel preveč težav. Vedno sem ti na voljo na mailu.

ŠPO:

https://www.youtube.com/watch?v=7VAEIkGmXno

Dobro se ogrej ob tem posnetku. Potem pa sonce kliče. Pojdi na sprehod.

LUM:

25. marca je materinski dan. Prepričana sem, da se vsi strinjamo, da so mame naš zaklad. Zato se tokrat še posebej potrudi in ji izdelaj voščilnico. Uporabi material, ki ga imaš na voljo (barvice, flomastre, morda barvni papir…). Naredi voščilnico po svoji zamisli. Poskrbi za svetlo-temni kontrast na voščilnici. Napiši tudi kakšno poved, zakaj imaš mamo tako zelo rad-a.

Voščilnico ji izroči šele naslednjo sredo, 25. marca!

Če nimaš ideje, ti ponujam eno. Navodila za izdelavo najdeš na spletni strani:  https://otroski.rtvslo.si/bansi/prispevek/3004

Slike vaših voščilnic lahko fotografirate in mi jih pošljete.

DRU:

Dokončaj tabelo, ki si jo prejel v torek. Nekateri ste jo že končali. Tisti, ki jo še morate končati, jo izpolnite, slikajte in pošljite nazaj.

Tako. Prvi teden je za nami. Ni bilo hudo, kajne? Ugotovili smo, da lahko delujemo tudi na daljavo. Smo povezani in zmoremo. Želim vam lep in miren vikend. Uživajte na sončku v mirnem kotičku.

(Skupno 47 obiskov, današnjih obiskov 1)