Na finalno tekmovanje šolskega državnega prvenstva v streljanju z zračnim orožjem, so se uvrstili kar trije učenci naše šole in sicer Manca Felle in Teja Mencinger v kategoriji starejše deklice – U15 z zračno puško in Jure Glažar iz kategorije starejši dečki – U15 z zračno puško.
Tekmovalci Osnovne Šole Mislinja, so se kot že ničkolikokrat do sedaj izkazali za zanesljive in predane tekmovalce in tekmovalke v strelskem športu.

Manca Felle, je po nekaj slabih strelih na začetku tekmovanja, kar hitro ujela tekmovalni ritem in na koncu uspela zadržati sloves vrhunske tekmovalke in strelke, saj je za prvim mestom zaostala le za malenkost in si z drugim mestom priborila naslov ŠOLSKE DRŽAVNE PODPRVAKINJE.

Tudi Teja Mencinger je lahko zelo zadovoljna s svojim nastopom, saj je zbrala vso svoje strelsko znanje in se zavihtela na odlično 5. mesto med posameznicami. Le 0,1 kroga, kar je manj kot 0,1 mm, pa ji je zmanjkalo do 4. mesta.
Tretji tekmovalec, ki je tekmoval za Osnovno Šolo Mislinja je bil Jure Glažar, ki pa je imel malce manj sreče, saj je imel zelo dobre možnosti za uvrstitev veliko višje na lestvici, vendar pa je imel na začetku tekmovanja probleme s koncentracijo in samo postavitvijo na stezi. Kasneje, se je sicer vse obrnilo njemu v prid in na koncu je zasedel solidno 13. mesto med posamezniki.
Obema tekmovalkama in tekmovalcu čestitamo za dosežene rezultate!

(Skupno 101 obiskov, današnjih obiskov 1)