DNA BREZ AVTOMOBILA

V tednu mobilnosti smo obeležili dan brez avtomobila. Vsak dan smo se odpravili na sprehod v bližini šole, imeli smo aktivno jutranje varstvo in gibalne odmore. Na dan brez avtomobila smo se učenci cele šole odpravili na jutranji sprehod. Sveži zrak nas je spodbudil k razmišljanju in šolsko delo je bilo lažje. Na ta dan smo zaprli dovoz do šole in parkirišče spremenili v ustvarjalno  igrišče.

DAN SRCA

Ob svetovnem dnevu srca sta nas obiskali medicinski sestri. Predstavili sta delovanje našega zelo pomembnega organa. Vsaka mišica srca je izredno pomembna. Da srce deluje brezskrbno moramo jesti zdravo, se dosti gibati in živeti brez stresa. Predavanje smo zaključili z gibanjem v telovadnici in sprehodom v okolici šole.

KUŽA PAZI NA OBISKU

Učence prvega in drugega razreda sta v okviru tehniškega dne obiskala policist in policistka. Prav tako je prišel kuža Pazi. Vsi skupaj so učence ozaveščali o varnosti v prometu. Odpravili so se na poučni sprehod in vadili prehod čez cesto na označenem in neoznačenem cestišču. Učenci so iz odpadnega materiala izdelovali različna prevozna sredstva.

(Skupno 104 obiskov, današnjih obiskov 1)