DAN MALICA KOSILO 
Ponedeljek 
18.4. 
 Velikonočni p.  
Torek 
19.4. 
BIO šolska pica1,7
Sadni čaj z medom in limono
Jabolko
Špageti z bolonjsko omako1,3  EKO
Sirni posip7
Solata s koruzo12
Sadje
Sreda 
20.4. 
Mešani kruh1
Domač tunin namaz4,7
Sveža paprika
Zeliščni čaj z limono in medom
Goveji trakci v porovi omaki1
Kuskus z zelenjavno prilogo1
Paradižnikova solata12 EKO
100% naravni sok
Četrtek 
21.4. 
Črni kruh
Nutella6,7,8
Mleko7
Jagode ŠSZ
Špargljeva juha1,7
Svinjska pečenka
Dušen riž in zelenjavna prikuha
Zelena solata s fižolom12
 Petek 
22.4.
Ajdov kruh z orehi1,8
Rezina sira7
Sveži korenček
Sadni čaj z limono 
Ješprenova enolončnica  z zelenjavo1
Koruzna žemljica1
Jabolčni zavitek1,3,7
100% naravni sok
Sobota 
23.4. 
Sendvič z zelenjavo1,7
Jabolčni sok
Sadje
Sadno zelenjavni napitek  ŠSZ
                                /

* lokalna proizvodnja

EKO ekološka pridelava/vzreja

ŠSsadje ali zelenjava iz EU šolske sheme

Učencem je ves čas na razpolago pitna voda.

Legenda alergenov k jedilniku

1. Žita, ki vsebujejo gluten (pšenica, rž, ječmen, oves, pira, kamut ali njihove križane vrste in proizvodi iz njih); 2. raki in proizvodi iz njih; 3. jajca in proizvodi iz njih; 4. ribe in proizvodi iz njih;  5. arašidi in proizvodi iz njih; 6. zrnje soje in proizvodi iz njega; 7. mleko in mlečni proizvodi z vsebnostjo laktoze; 8. oreški (mandlji, lešniki , orehi , indijski oreščki, ameriški orehi, brazilski oreščki, pistacija, makadamija ali orehi Queensland ter proizvodi iz njih); 9.listna zelena in proizvodi iz nje; 10. gorčično seme in proizvodi iz njega; 11. sezamovo seme in proizvodi iz njega; 12. žveplov dioksid in sulfiti v koncentraciji več kot 10 mg/kg ali 10 mg/I glede na skupni SO₂ ;13. volčji bob in proizvodi iz njega; 14. mehkužci in proizvodi iz njih.

Sled. – alergeni v sledovih

(Skupno 310 obiskov, današnjih obiskov 1)