V soboto, 12. 11. 2022, se je z državnim tekmovanjem zaključilo letošnje tekmovanje iz znanja logike za osnovne in srednje šole.

Na šolskem tekmovanju, ki je na OŠ Mislinja potekalo 29. 9. 2022, je tekmovalo 57 učencev od 3. do 9. razreda. Med njimi jih je 14 prejelo bronasto priznanje (3.-7. razred) in 11 učencev Priznanje za sodelovanje (8. in 9. razred).

Naslednja stopnja tekmovanja je bilo Državno tekmovanje za učence 7. razredov in Regisjko tekmovanje za učence 8. in 9. razredov. Na tekmovanje so se uvrstili sedmošolec Jakob, osmošolka Lavra in devetošolci Neža K., Neža P., Leon, Nik in Neja. Lavra, Neža K., Neža P., Leon in Neja so osvojili bronasto priznanje na regijskem tekmovanju in Jakob Kurmanšek je dosegel srebrno priznanje na državnem tekmovanju. ISKRENE ČESTITKE.

Izvrsten uspeh na regijskem tekmovanju je Neži Kurmanšek prinesel udeležbo na državnem tekmovanju, ki je potekalo 12. 11. 2022 na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani. V hudi konkurenci je Neža osvojila srebrno priznanje za kar ji še enkrat čestitamo!

(Skupno 152 obiskov, današnjih obiskov 1)